Uudised

Budakoja suvelaager 2015 (31.07–7.08)

suvelaager“Elu Dhammapadaga”

Nädalane mõtluslaager meditatsioonide, õpingute ja mõtisklustega.

2015. aasta Budakoja suvelaager toimub reedest (31.07) kuni reedeni (07.08) . Nii nagu eelmiselgi aastal leiab laager aset Kamnitsas Põlvamaal.


Sel aastal juhib suvelaagrit Dharmachari Guhyavajra (Stockholmi budistlikust keskusest). Tõlge eesti keelde.

Uurime selles laagris Buddha õpetusi, abiks paali kaanoni tekstid. Dhammapada õpetused viivad meid võimalikult lähedale Buddha enda sõnadele. Lai teemadevalik sobib nii sissejuhatuseks Buddha õpetustega tutvumisel kui ka kogenumatele dharmaharjutajatele. Mõtlus, hea seltskond ja kaunis loodus pakuvad võimalust puhata ja jõuvarusid taastada, mõtiskleda ja praktikas sügavamale minna.

Guhyavajra on Triratna ordineeritud budistide ühenduse liige olnud 30 aastat ja ta on töötanud mitmetes budistlikes keskustes maailma eri paigus. Talle on omane põhjalik vaade budistlikele õpetustele ja südamega lähenemine dharmale.


Laagrist

Laagrisse tuleb kaasa võtta oma magamiskott või muu magamisvarustus ja võimalusel telk. Menüüs on taimetoit ja see valmib osavõtjate kaasabil. Laager algab reede (31.07) õhtusöögiga kell 19.00. ja lõppeb reedese (07.08) lõunasöögiga.

NB! Laager sobib neile, kes on varasemast hingamise teadvustamise ja siira heasoovlikkuse harjutustega tuttavad.


Laagris osalemise tasu:

Tavahind: 80 eurot
Soodushind tudengitele, pensionäridele ja töötutele: 55 eurot
Hind toetajale: 100 eurot. (Püüame laagri osavõtutasu osalejatele võimalikult soodsana hoida – kui on võimalust laagri läbiviimist enam toetada, oleme väga tänulikud!)


Laagris osalemiseks tuleb end eelnevalt registreerida, sest kohtade arv on piiratud. Palun anna hiljemalt 25. juulil märku oma osalusest Estrile, tel 55 15 219, e-post: . Lisateavet kohalepääsemise kohta saadetakse osalejatele 26. juulil.

Pärast registreerimise kinnituse saamist maksa osalustasu panka MTÜ Budakoda kontole: EE342200221020043907 (Swedbank).

Lisainfo: Ester: 55 15 219,